Mateo

Ben&Jerry's Netflix&Chillld 465ml

Beskrivelse

Ben & Jerry Netflix & Chilll'd - en peanøttsmør-is med søte og salte kringler og browniebiter. Med en skje og fjernkontrollen i hånden har du alt du kan ønske deg. Nå kan du slappe av og vie deg helt til å slappe av. En perfekt dessert for de som elsker peanøtter. Ben & Jerry's Netflix & Chilll'd bør oppbevares ved -18°C eller kaldere. Brrrr. Da vet du hva som skal til for at isen skal trives. Den har både kosher- og halal-sertifisering og er laget med Fairtrade-sertifisert sukker, kakao og vanilje. Isen er i emballasje som er produsert på en forsvarlig måte. Akkurat som all emballasjen vår. Historien om Ben & Jerry's begynte på en renovert bensinstasjon i Burlington, Vermont, USA, i 1978. To karer og et firma som lagde is. Det ble starten på et eventyr som er like mytisk som isen vår er god. En iskrem som nå er kjent på fjerne steder, og med vanskelige å uttale navn over hele verden.

Ingredienser

Vand, fløde/ fløte (21%), kondenseret skummetmælk/ skummetmelk, sukker, vegetabilske olier (soja/soya, kokos, raps), jordnødder/ peanøtter, mel (hvede/ hvete, bygmalt/ byggmalt), æggeblomme/ eggeplomme fra fritgående høns, stivelse, rørsukkersirup, fedtfattigt kakaopulver, salt, æg/ egg, æggehvidepulver/ eggehvitepulver, stabilisatorer (carrageenan, guargummi), emulgator (sojalecithin/ soyalecitin ), vaniljeekstrakt, bagepulver (natriumhydrogenkarbonat)

Produsent

Unilever norge

Merking

Frysevare
Frysevare

Produktet er en frysevare.

e-merket
e-merket

E-merket er en valgfri merkeordning for ferdigpakninger i EU/EØS-land, som sikrer korrekt nettoinnhold. Det gir forbrukerne trygghet og tillit til produktene de kjøper.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
1006 kj
Kalorier
240 kcal
Fett
14 g
Mettet fett
6.1 g
Karbohydrater
24 g
Sukkerarter
20 g
Protein
4.3 g
Salt
0.61 g

Allergener

Inneholder

Egg
Gluten
Melk
Peanøtter
Soya

Inneholder ikke

Bløtdyr
Fisk
Lupiner
Nøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Sulfitt

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.