Mateo

Pizzabunn Romana 2stk Quelli Della

Beskrivelse

Fersk håndlaget pizzabunn fra Italia. Pizzabunnen Romana har en høy fuktighet på ca. 80%, noe som gir produktet unike egenskaper. Deigen er laget av naturlig gjær og mel fra Italia. Pizzabunnen er klar til bruk; bare legg på ønsket topping, og stek i pizzaovn på ca. 300 °C i ca. 3 minutter, eller på ca. 250 °C i ca. 5 minutter i vanlig stekeovn.

Ingredienser

Hvetemel type "0", rismel, soyamel, vann, surdeig 5% (hvetemel type "00", vann), salt, solsikkeolje, tørket surdeig (hvetemel, vann, gjær), konserveringsmiddel: sorbinsyre e200, aroma.

Produsent

Oluf lorentzen as

Mengde

460 g

Merking

e-merket
e-merket

E-merket er en valgfri merkeordning for ferdigpakninger i EU/EØS-land, som sikrer korrekt nettoinnhold. Det gir forbrukerne trygghet og tillit til produktene de kjøper.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
833 kj
Kalorier
199 kcal
Fett
1.6 g
Mettet fett
0.3 g
Karbohydrater
36 g
Sukkerarter
0.3 g
Protein
9.5 g
Salt
0.39 g

Allergener

Inneholder

Gluten
Soya

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.