Mateo

Fiordilatte 400g Latteria Sorrentina

Beskrivelse

En fastere type mozzarella i blokk fra Sør-Italia. Mozzarellaen er lett å rive og passer perfekt til pizza. Til napolitansk pizza anbefaler vi 100 gram Fiordilatte i blokk.

Ingredienser

Pasteurisert kumelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur. opprinnelse melk: eu.

Produsent

Oluf lorentzen as

Mengde

400 g

Merking

Glass og Gaffel
Glass og Gaffel

Glass- og gaffelsymbolet er en merking som indikerer at materialer og gjenstander er trygge å bruke i forbindelse med mat.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
1200 kj
Kalorier
287 kcal
Fett
20.8 g
Mettet fett
13 g
Karbohydrater
0.9 g
Sukkerarter
0.9 g
Protein
24.1 g
Salt
1.2 g

Allergener

Inneholder

Melk

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.