Mateo

Caputo Pizzamel Manitoba 1 kg

Beskrivelse

Manitoba er et italiensk mel med et svært høyt proteininnhold på hele 14,5%. W: 360-380 som gir en elastisk og smidig deig som kan heve i 72 timer. Vi anbefaler å bruke Manitoba som forsterkning i pizzadeigen eller alene. Tåler temperatur over 370 grader!

Ingredienser

Hvetemel

Produsent

Oluf Lorentzen AS, Toveien 22, 1540 Vestby, Norwegen

Mengde

1000 g

Merking

e-merket
e-merket

E-merket er en valgfri merkeordning for ferdigpakninger i EU/EØS-land, som sikrer korrekt nettoinnhold. Det gir forbrukerne trygghet og tillit til produktene de kjøper.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
1482 kj
Kalorier
350 kcal
Fett
1.5 g
Enumettet fett
0 g
Flerumettet fett
0 g
Mettet fett
0.1 g
Karbohydrater
69 g
Sukkerarter
1 g
Stivelse
0 g
Kostfiber
3 g
Protein
14 g
Salt
0.01 g
Sukkeralkoholer
0 g

Allergener

Inneholder

Gluten

Kan inneholde spor av

Sennep
Soya

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sesam
Skalldyr
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.