Ciabatta glutenfri 200g Schar
Beskrivelse
Schär Ciabatta er saftige og glutenfrie italienske rundstykker med høyt fiberinnhold. Bakt med 12 % naturlig surdeig. Den innovative emballasjen kombinert med egenskapene til surdeigen holder ciabattaen saftigere lenger. Stek brødet i ovnen i ca 10 minutter og nyt en duftende ciabatta. Kan spises umiddelbart eller fryses. Fri for gluten, hvete og laktose. Uten tilsatt melk, egg og konserveringsmidler. Vegetarisk. Vegansk. Dette produktet har mottatt Monash University Low FODMAP Program-sertifisering.
Ingredienser
Majsstärkelse/maisstivelse, vatten/vann, surdeg 12% (rismjöl, vatten/vann), majsmjöl, rismjöl, vegetabilisk/vegetabilsk fiber (psyllium), förtjockningsmedel/fortykningsmiddel: hydroxipropylmetylcellulose; sojaprotein, solroslolja/solsikkeolie, gjær/jäst, extra jungfruolivolja/ekstra jomfruolivenolie 0,9%, salt, syra/syre: citronsyra, vinsyra.
Produsent
Arvid nordquist
Mengde
200 g
Merking

E-merket er en valgfri merkeordning for ferdigpakninger i EU/EØS-land, som sikrer korrekt nettoinnhold. Det gir forbrukerne trygghet og tillit til produktene de kjøper.

Produkter merket med det velkjente Crossed Grain-symbolet er lisensierte gjennom NCF – og er garantert glutenfrie
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 898 kj
- Kalorier
- 213 kcal
- Fett
- 1.8 g
- Mettet fett
- 0.3 g
- Karbohydrater
- 40.9 g
- Sukkerarter
- 2.7 g
- Kostfiber
- 8.3 g
- Protein
- 4.1 g
- Salt
- 1 g
Allergener
Inneholder
Kan inneholde spor av
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.