Mateo

Kladdkaka Sjokolade glutenfri 400g Fria

Beskrivelse

Glutenfri kladdake som passer perfekt både til hverdag og til fest! Den er akkurat passe klebrig, og har en herlig duft av kakao og vanilje. Kladdkaken fryses ned direkte etter steking. På den måten holder den seg fersk i lengre tid. Kaken kan med fordel skjæres når den er fryst, om man ikke vil ta ut hele kaken fra fryseren. Både hel kladdkake og oppskårne biter, tiner raskt i romtemperatur. Fri for gluten-, laktose- og melkeprotein.

Ingredienser

Egg, sukker, brunt sukker, rapsolje, glutenfri hvetestivelse, fettredusert kakaopulver (6%), rismel, maltodekstrin (mais), salt, bakepulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), potetstivelse, maisstivelse, fortykningsmiddel (cellulosegummi, guarkjernemel, xantangummi), emulgeringsmiddel: lecitin (raps), mono og diglyserider fra fettsyrer (veg), psylliumfrøskall, aromaer

Produsent

Jensen & co

Merking

Frysevare
Frysevare

Produktet er en frysevare.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
1824 kj
Kalorier
462 kcal
Fett
24.4 g
Mettet fett
2.9 g
Karbohydrater
47.8 g
Sukkerarter
41.8 g
Protein
5.1 g
Salt
0.9 g

Allergener

Inneholder

Egg

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Fisk
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.