Kladdkaka Sjokolade glutenfri 400g Fria
Beskrivelse
Glutenfri kladdake som passer perfekt både til hverdag og til fest! Den er akkurat passe klebrig, og har en herlig duft av kakao og vanilje. Kladdkaken fryses ned direkte etter steking. På den måten holder den seg fersk i lengre tid. Kaken kan med fordel skjæres når den er fryst, om man ikke vil ta ut hele kaken fra fryseren. Både hel kladdkake og oppskårne biter, tiner raskt i romtemperatur. Fri for gluten-, laktose- og melkeprotein.
Ingredienser
Egg, sukker, brunt sukker, rapsolje, glutenfri hvetestivelse, fettredusert kakaopulver (6%), rismel, maltodekstrin (mais), salt, bakepulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), potetstivelse, maisstivelse, fortykningsmiddel (cellulosegummi, guarkjernemel, xantangummi), emulgeringsmiddel: lecitin (raps), mono og diglyserider fra fettsyrer (veg), psylliumfrøskall, aromaer
Produsent
Jensen & co
Merking

Produktet er en frysevare.
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 1824 kj
- Kalorier
- 462 kcal
- Fett
- 24.4 g
- Mettet fett
- 2.9 g
- Karbohydrater
- 47.8 g
- Sukkerarter
- 41.8 g
- Protein
- 5.1 g
- Salt
- 0.9 g
Allergener
Inneholder
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.