Kanelboller glutenfri 230g Fria
Beskrivelse
Glutenfrie kanelboller bakt på tradisjonelt vis med deilig kanelfyll. Perfekt til kaffen eller som et godt mellommåltid. Gode som de er, enda bedre oppvarmet. Kanelbollene fryses ned direkte etter at de er ferdig stekt. På den måten holder bollene seg ferske, og du kan ta dem frem fra fryseren og tine opp det antallet du vil ha. Fri for gluten-, laktose- og melkeprotein.
Ingredienser
Glutenfri hvetestivelse, sukker, vann, rapsolje, gjær, glutenfri maltekstrakt (bygg), fortykningsmiddel (cellulosegummi, guarkjernemel, xantangummi), psylliumfrøskall, kanel, kardemomme, eplefiber, maltodekstrin (mais), dekstrin (potet), emulgatorer (lecitin/lecitin (raps), mono- og diglycerider fra fettsyrer (vegetabilske)), modifisert potetstivelse, glukosesirup, erteprotein, potetgranulat, maisstivelse, fullherdet rapsolje, salt, aromaer.
Produsent
Jensen & co
Mengde
230
Merking

Produktet er en frysevare.

Produkter merket med det velkjente Crossed Grain-symbolet er lisensierte gjennom NCF – og er garantert glutenfrie

Andre typer plast som ikke dekkes av de andre kategoriene
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 1450 kj
- Kalorier
- 350 kcal
- Fett
- 10 g
- Mettet fett
- 1.6 g
- Karbohydrater
- 61 g
- Sukkerarter
- 19 g
- Kostfiber
- 3.9 g
- Protein
- 1.3 g
- Salt
- 1.1 g
Allergener
Kan inneholde spor av
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.