Mateo

Kanelboller glutenfri 230g Fria

Beskrivelse

Glutenfrie kanelboller bakt på tradisjonelt vis med deilig kanelfyll. Perfekt til kaffen eller som et godt mellommåltid. Gode som de er, enda bedre oppvarmet. Kanelbollene fryses ned direkte etter at de er ferdig stekt. På den måten holder bollene seg ferske, og du kan ta dem frem fra fryseren og tine opp det antallet du vil ha. Fri for gluten-, laktose- og melkeprotein.

Ingredienser

Glutenfri hvetestivelse, sukker, vann, rapsolje, gjær, glutenfri maltekstrakt (bygg), fortykningsmiddel (cellulosegummi, guarkjernemel, xantangummi), psylliumfrøskall, kanel, kardemomme, eplefiber, maltodekstrin (mais), dekstrin (potet), emulgatorer (lecitin/lecitin (raps), mono- og diglycerider fra fettsyrer (vegetabilske)), modifisert potetstivelse, glukosesirup, erteprotein, potetgranulat, maisstivelse, fullherdet rapsolje, salt, aromaer.

Produsent

Jensen & co

Mengde

230

Merking

Frysevare
Frysevare

Produktet er en frysevare.

Crossed Grain
Crossed Grain

Produkter merket med det velkjente Crossed Grain-symbolet er lisensierte gjennom NCF – og er garantert glutenfrie

Andre plasttyper (Andre eller O)
Andre plasttyper (Andre eller O)

Andre typer plast som ikke dekkes av de andre kategoriene

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
1450 kj
Kalorier
350 kcal
Fett
10 g
Mettet fett
1.6 g
Karbohydrater
61 g
Sukkerarter
19 g
Kostfiber
3.9 g
Protein
1.3 g
Salt
1.1 g

Allergener

Kan inneholde spor av

Egg

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Fisk
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.