Mateo

Rugsprø 200g Wasa

Beskrivelse

Tynt og sprøtt surdeigsbrød bakt på fullkornsrugmel. Bakt på samme måte i dag som da vi startet i 1919. Bakt på 100 % fullkornsrug. Har 20 % fiber og 100 % grovhet på brødskala.

Ingredienser

Fullkornsrugmel (88 g*),rugsurdeig (46g*) (fullkornsrugmel, vann), rugkli (9g*), gjær, salt. *i g for 100g produkt

Produsent

Barilla norge

Merking

Nøkkelhull
Nøkkelhull

Nøkkelhullet er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer som inneholder mer fiber og fullkorn og mindre fett, sukker og salt. Innenfor hver matvaregruppe er det satt ulike kriterier for innholdet av disse næringsstoffene.

e-merket
e-merket

E-merket er en valgfri merkeordning for ferdigpakninger i EU/EØS-land, som sikrer korrekt nettoinnhold. Det gir forbrukerne trygghet og tillit til produktene de kjøper.

Ekstra grovt brød
Ekstra grovt brød

Fire kakestykker (76-100% sammalt mel eller hele korn).

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
1450 kj
Kalorier
340 kcal
Fett
2 g
Mettet fett
0.4 g
Karbohydrater
60 g
Sukkerarter
2 g
Kostfiber
19 g
Protein
11 g
Salt
1.25 g

Allergener

Inneholder

Gluten

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.