Mateo

Rapsolje Steking 0,45l Odelia

Beskrivelse

Odelia Stekeolje er laget av norsk raps fra Østlandet og er spesielt utviklet for steking. Den tåler høy temperatur og gir en god, nøytral smak til kjøtt, egg, fisk, sjømat og grønt. Smak til med spennende krydder og friske urter etter behov. Passer til steking i panne, wok, ovn, gryte og grill. Naturlig, ren smak til marinader og grillsauser, og som utgangspunkt for å prøve ut nye smaker. Herlig som dipp med friske urter til fersk brød.

Ingredienser

Norsk kaldpresset rapsolje

Produsent

Trade and distribution norway as

Merking

Nøkkelhull
Nøkkelhull

Nøkkelhullet er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer som inneholder mer fiber og fullkorn og mindre fett, sukker og salt. Innenfor hver matvaregruppe er det satt ulike kriterier for innholdet av disse næringsstoffene.

Matskatt
Matskatt

Matskatter er norske produkter med unik kvalitet, i kombinasjon med klar lokal identitet og en god historie. Fordi lokalmat er viktig for deg, er stort utvalg norske matskatter viktig for oss.

Nyt Norge
Nyt Norge

Nyt Norge er en merkeordning som gjør det enklere for kunden å velge norske produkter. For å få produktet stemplet med Nyt Norge må råvarene være norske, bonden må følge norsk regelverk samt at maten må være produsert og pakket i Norge.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
3800 kj
Kalorier
900 kcal
Fett
99.99 g
Mettet fett
7 g
Karbohydrater
0 g
Sukkerarter
0 g
Protein
0 g
Salt
0 g

Allergener

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.