Mateo

Salma190 1/2 Back Lakseloin Salma

Beskrivelse

SALMA-laksen er vokst opp i havet utenfor Bømlo i Hordaland. Det tar maksimalt 4 timer fra laksen er i sjøen til den er ferdig pakket og SALMA er i butikken ett til to døgn etter at den svømmer i sjøen. Kan fryses.

Ingredienser

Fersk laks (salmo salar)»

Produsent

SALMON BRANDS AS

Merking

Nøkkelhull
Nøkkelhull

Nøkkelhullet er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer som inneholder mer fiber og fullkorn og mindre fett, sukker og salt. Innenfor hver matvaregruppe er det satt ulike kriterier for innholdet av disse næringsstoffene.

Matskatt
Matskatt

Matskatter er norske produkter med unik kvalitet, i kombinasjon med klar lokal identitet og en god historie. Fordi lokalmat er viktig for deg, er stort utvalg norske matskatter viktig for oss.

Spesialitet
Spesialitet

Spesialitet er et offisielt informasjonsmerke som tildeles den beste lokalmat- og drikke. Merket skal løfte fram lokalmat- og drikke med særlige kvaliteter og gjøre den enkel å finne i butikken.

Grønt Punkt
Grønt Punkt

Grønt Punkt-symbolet viser at bedriften tar sitt lovpålagte produsentansvar for emballasjeinnsamling og gjenvinning.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
869 kj
Kalorier
209 kcal
Fett
13.6 g
Mettet fett
2.6 g
Karbohydrater
0 g
Sukkerarter
0 g
Protein
20.9 g
Salt
0.1 g

Allergener

Inneholder

Fisk

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.