Piano Vaniljekrem Til Gjærbakst, 0,5 l
Beskrivelse
Piano® Vaniljekrem til steking er en helt ny vaniljekrem spesielt utviklet til gjærbakst og annen bakst som skal varmebehandles. Den holder formen bedre etter steking enn Piano® Original Vaniljekrem, som egner seg aller best til kakekrem og -fyll. Piano® Vaniljekrem til steking inneholder også synlige vaniljefrø.
Ingredienser
Lettmelk, kremfløte, 8 % sukker, modifisert stivelse, aroma, stabilisator (natriumalginat, karragenan, difosfater, kalsiumsulfat), gelatin (fra storfe), vaniljeekstrakt, vaniljefrø, fargestoff (karotener)
Produsent
Tine SA
Merking

Nyt Norge er en merkeordning som gjør det enklere for kunden å velge norske produkter. For å få produktet stemplet med Nyt Norge må råvarene være norske, bonden må følge norsk regelverk samt at maten må være produsert og pakket i Norge.

Grønt Punkt-symbolet viser at bedriften tar sitt lovpålagte produsentansvar for emballasjeinnsamling og gjenvinning.
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 573 kj
- Kalorier
- 137 kcal
- Fett
- 7.2 g
- Mettet fett
- 4.5 g
- Karbohydrater
- 15 g
- Sukkerarter
- 11 g
- Protein
- 3 g
- Salt
- 0.14 g
Allergener
Inneholder
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.