Mateo

Piano Vaniljekrem Til Gjærbakst, 0,5 l

Beskrivelse

Piano® Vaniljekrem til steking er en helt ny vaniljekrem spesielt utviklet til gjærbakst og annen bakst som skal varmebehandles. Den holder formen bedre etter steking enn Piano® Original Vaniljekrem, som egner seg aller best til kakekrem og -fyll. Piano® Vaniljekrem til steking inneholder også synlige vaniljefrø.

Ingredienser

Lettmelk, kremfløte, 8 % sukker, modifisert stivelse, aroma, stabilisator (natriumalginat, karragenan, difosfater, kalsiumsulfat), gelatin (fra storfe), vaniljeekstrakt, vaniljefrø, fargestoff (karotener)

Produsent

Tine SA

Merking

Nyt Norge
Nyt Norge

Nyt Norge er en merkeordning som gjør det enklere for kunden å velge norske produkter. For å få produktet stemplet med Nyt Norge må råvarene være norske, bonden må følge norsk regelverk samt at maten må være produsert og pakket i Norge.

Grønt Punkt
Grønt Punkt

Grønt Punkt-symbolet viser at bedriften tar sitt lovpålagte produsentansvar for emballasjeinnsamling og gjenvinning.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
573 kj
Kalorier
137 kcal
Fett
7.2 g
Mettet fett
4.5 g
Karbohydrater
15 g
Sukkerarter
11 g
Protein
3 g
Salt
0.14 g

Allergener

Inneholder

Melk

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.