Medisterkaker m/Surkål 540g Fjordland
Beskrivelse
Medisterkaker er en favoritt på Østlandet! På grunn av krydderne er medisterkaker ofte en del av julemiddagen, men spises også resten av året. Fjordlands medisterkaker er laget av norsk kjøtt og serveres tradisjonelt sammen med brun saus, poteter og klassisk surkål. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!
Ingredienser
Medisterkaker i brun saus (43 %): 48 % medisterkaker (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, muskat, pepper, kardemomme), vann, hvetemel, rapsolje, salt, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, aroma, brunet sukker, bestrålt krydder. poteter (29 %). surkål (28 %): 74 % hodekål*, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel). totalt 21 % grønnsaker.
Produsent
Fjordland as
Mengde
540 g
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 359 kj
- Kalorier
- 86 kcal
- Fett
- 3.9 g
- Mettet fett
- 1.3 g
- Karbohydrater
- 9.4 g
- Sukkerarter
- 3.7 g
- Kostfiber
- 1.1 g
- Protein
- 3.1 g
- Salt
- 0.86 g
Allergener
Inneholder
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.