Torsk i Saus 550g Fjordland
Beskrivelse
Torsk i purreløksaus med gulrøtter og poteter. Vår torsk kommer fra havet utenfor norskekysten og er av familien Gadus morhua, altså en ekte atlanterhavstorsk! Torskestykket serveres i en mild purreløksaus med persille- og sellerirot. Som tilbehør får du kokte poteter og gulrøtter, akkurat som hjemme. Denne retten er nøkkelhullsmerket og inneholder 31 % grønnsaker, er rik på protein og jod, har lavt fettinnholdt, og er kilde til fiber. God middag!
Ingredienser
Torsk i purreløksaus (53 %): 48 % torsk, helmelk, 17 % purreløk*, fløte, persillerot*, sellerirot*, crème fraîche, modifisert stivelse, fiskebuljong (salt, gjærekstrakt, fisk, sukker, skalldyr, aroma, melkesukker, dekstrose, purreekstrakt), hvitvinseddik, bestrålt krydder. poteter (29 %). gulrøtter (18 %). *totalt 31 % grønnsaker selv om fisken vi bruker skal være beinfri, kan det forekomme noen bein.
Produsent
Fjordland as
Merking

Nøkkelhullet er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer som inneholder mer fiber og fullkorn og mindre fett, sukker og salt. Innenfor hver matvaregruppe er det satt ulike kriterier for innholdet av disse næringsstoffene.
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 298 kj
- Kalorier
- 71 kcal
- Fett
- 2.1 g
- Mettet fett
- 1.1 g
- Karbohydrater
- 6.9 g
- Sukkerarter
- 2.1 g
- Kostfiber
- 1.5 g
- Protein
- 5.6 g
- Salt
- 0.69 g
Allergener
Inneholder
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.