Mateo

Middagskaker 565g Fjordland

Beskrivelse

En smak av Arnes barndom. Grove medisterkaker, laget av svin og urter, servert med potetstappe med rotgrønnsaker og tyttebærsyltetøy med eplebiter. En middag av kortreiste råvarer, serveringsklar på noen minutter mens du gjør noe annet.

Ingredienser

Potetstappe med rotgrønnsaker (53 %): 26 % persillerot*, 14 % poteter, fløte, helmelk, gulrot*, kålrot*, crème fraîche, løk*, sellerirot *, 4 % potetflakes, sjalottløk*, salt, bestrålt krydder. middagskaker i fløtesaus (37 %): 57 % medisterkaker (80 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, pepper, salvie), vann, fløte, hvetemel, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder. tyttebærsyltetøy (10 %): 47 % tyttebær*, sukker, vann, 6 % tørket eple* (inneholder sulfitt), maltodekstrin, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * totalt 36 % grønnsaker.

Produsent

Fjordland as

Merking

Grønt Punkt
Grønt Punkt

Grønt Punkt-symbolet viser at bedriften tar sitt lovpålagte produsentansvar for emballasjeinnsamling og gjenvinning.

Plastemballasje
Plastemballasje

Papp
Papp

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
632 kj
Kalorier
152 kcal
Fett
9.4 g
Mettet fett
4.7 g
Karbohydrater
12 g
Sukkerarter
6.1 g
Kostfiber
1.1 g
Protein
4.6 g
Salt
0.75 g

Allergener

Inneholder

Gluten
Melk
Selleri
Sulfitt

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.