Middagskaker 565g Fjordland
Beskrivelse
En smak av Arnes barndom. Grove medisterkaker, laget av svin og urter, servert med potetstappe med rotgrønnsaker og tyttebærsyltetøy med eplebiter. En middag av kortreiste råvarer, serveringsklar på noen minutter mens du gjør noe annet.
Ingredienser
Potetstappe med rotgrønnsaker (53 %): 26 % persillerot*, 14 % poteter, fløte, helmelk, gulrot*, kålrot*, crème fraîche, løk*, sellerirot *, 4 % potetflakes, sjalottløk*, salt, bestrålt krydder. middagskaker i fløtesaus (37 %): 57 % medisterkaker (80 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, pepper, salvie), vann, fløte, hvetemel, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder. tyttebærsyltetøy (10 %): 47 % tyttebær*, sukker, vann, 6 % tørket eple* (inneholder sulfitt), maltodekstrin, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * totalt 36 % grønnsaker.
Produsent
Fjordland as
Merking

Grønt Punkt-symbolet viser at bedriften tar sitt lovpålagte produsentansvar for emballasjeinnsamling og gjenvinning.


Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 632 kj
- Kalorier
- 152 kcal
- Fett
- 9.4 g
- Mettet fett
- 4.7 g
- Karbohydrater
- 12 g
- Sukkerarter
- 6.1 g
- Kostfiber
- 1.1 g
- Protein
- 4.6 g
- Salt
- 0.75 g
Allergener
Inneholder
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.