Kjøttboller Svenske m/Potetmos 566g Fjordland
Beskrivelse
Svenske kjøttboller i fløtesaus med potetstappe og tyttebærsyltetøy. Denne svenske klassikeren har blitt en kjent og kjær rett i Norge. Dette er middag mange har vokst opp med og som er godt likt av både barn og voksne. I Fjordland benytter vi kun norsk kjøtt og retten serveres med en mild fløtesaus og fyldig potetstappe laget fra bunnen av - tyttebærsyltetøy følger også med. God middag.
Ingredienser
Kjøttboller i fløtesaus (52 %): 55 % kjøttboller (54 % norsk kjøtt av storfe og svin, vann, potetmel, hodekjøtt av storfe, melk, løk, salt, potetfiber, kavring (potetflak, rismel, dekstrose)), vann, 9 % fløte, hvetemel, tomatpuré, rapsolje, modifisert maisstivelse, brunet sukker, buljong (aroma, kyllingfett, salt, sukker), bestrålt krydder. potetmos (43 %): 77 % potet, helmelk, smør, fløtepulver, salt, bestrålt krydder. tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær, sukker, vann, maltodekstrin, stabilisator (pektiner, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Produsent
Fjordland as
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 561 kj
- Kalorier
- 134 kcal
- Fett
- 6.9 g
- Mettet fett
- 3.4 g
- Karbohydrater
- 13 g
- Sukkerarter
- 3.5 g
- Kostfiber
- 0.5 g
- Protein
- 4.4 g
- Salt
- 0.72 g
Allergener
Inneholder
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.