Oksekjøtt i Saus m/Ertestuing 580g Fjordland
Beskrivelse
Oksekjøtt i saus med ertestuing, poteter og tyttebærsylteøy. Kjært barn har mange navn! Vi har valgt å kalle denne retten Oksekjøtt i saus, men den kalles også sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Uansett navn er dette en særdeles smakfull gryte med møre kjøttbiter av okse i en kraftig brun saus. Dette er rotekte norsk tradisjonskost med fyldig ertestuing, poteter og tyttebærsyltetøy som tilbehør. Retten inneholder 32 % grønnsaker og er rik på protein. God middag!
Ingredienser
Oksekjøtt i saus (35 %): 51 % norsk storfekjøtt, vann, hvetemel, rapsolje, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, salt, aroma, brunet sukker, bestrålt krydder. ertestuing (28 %): 94 % erter*, smør, salt, sukker. poteter (28 %). tyttebærsyltetøy (9 %): 50 % tyttebær*, sukker, vann, maltodekstrin, fortykningsmiddel (pektiner, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). *totalt 32 % grønnsaker.
Produsent
Fjordland as
Mengde
580 g
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 460 kj
- Kalorier
- 109 kcal
- Fett
- 2.7 g
- Mettet fett
- 1.2 g
- Karbohydrater
- 13 g
- Sukkerarter
- 3.9 g
- Kostfiber
- 1.6 g
- Protein
- 7.6 g
- Salt
- 0.58 g
Allergener
Inneholder
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.