Rosenkål 400g Gartner
Beskrivelse
Rosenkål kan stekes, kokes eller dampes. Den passer godt til kjøtt, vilt, kalkun og fisk. Som med de fleste andre grønnsaker må du passe på koketiden. Rosenkål må koke i omtrent 3–5 minutter. Bruk lettsaltet vann. Husk at det er bedre å koke denne grønnsaken for lite enn for mye!
Produsent
Bama dagligvare as
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 221 kj
- Kalorier
- 53 kcal
- Fett
- 0.6 g
- Mettet fett
- 0.1 g
- Karbohydrater
- 4.4 g
- Sukkerarter
- 0 g
- Protein
- 5.1 g
- Salt
- 0 g
Allergener
Inneholder ikke
Bløtdyr
Egg
Fisk
Gluten
Lupiner
Melk
Nøtter
Peanøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.