Mateo

Osteflute Ost&Skinke 180g Smak

Ingredienser

Osteflute 66 % (hvetemel, durumhvete, surdeig (hvetemel, vann, surhetsregulerende midler (eddiksyre, melkesyre), margarin (rapsolje, fullherdet vegetabilsk fett (raps), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)), gjærsalt, bakehjelpemiddel (sukker, hvetemel, antiklumpemiddel (kalsiumkarbonat), emulgator (diacetylvinsyreestere), maltmel (hvete), antioksidant (askorbinsyre), enzymer (hvete)), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), sukker, dekor: ost (melk), vann, kokosolje, melkeprotein, potetstivelse, salt, smeltesalt (natriumsitrat, trinatriumfosfat), surhetsregulerende midler (melkesyre, kalsiumklorid), mysepulver, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumnitrat), fargestoff (karotener), melkesyrekultur), ost 17 % (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (natriumnitrat), surhetsregulerende middel (kalsiumklorid), melkesyrekultur), skinke 9 % (svinekjøtt, vann, stabilisator (di-/trifosfat), surhetsregulerende midler (kaliumlaktat, kaliumacetat), maltodekstrin, potetstivelse, svineprotein, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt), antioksidant (natriumaskorbat)), originaldressing 8 % (rapsolje, sennep (vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, cayennepepper), vann, løk, sukker, eggeplomme, eddik, salt, sitronsaft, stabilisatorer (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), dekstrose, pepper, pepperekstrakt).

Produsent

Nordic lunch

Mengde

180 g

Merking

Fint brød
Fint brød

Ett kakestykke (0-25,9 % sammalt mel eller hele korn).

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
1188 kj
Kalorier
283 kcal
Fett
12.1 g
Mettet fett
4.4 g
Karbohydrater
31.7 g
Sukkerarter
1.7 g
Protein
12 g
Salt
1.1 g

Allergener

Inneholder

Egg
Gluten
Melk
Sennep

Kan inneholde spor av

Sesam
Soya

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Fisk
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Skalldyr
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.