Stabbursmorr 260g Inderøy Slakteri
Beskrivelse
Klassisk spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Stabbursmorren har en mild kryddersmak og er røkt på bøkeflis. Den er uforandret siden grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Stabbursmorren smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks og ypperlig som tilbehør til rømmegrøt eller risengrynsgrøt. Tempereres før servering.
Ingredienser
Kjøtt av storfe og svin, salt, krydder, startkultur, antioksidant: askorbinsyre e300, natriumaskorbat e301, konserveringsmiddel: natriumnitritt e250. røkt med bøk.
Produsent
Norske spesialiteter
Mengde
260
Merking

Nyt Norge er en merkeordning som gjør det enklere for kunden å velge norske produkter. For å få produktet stemplet med Nyt Norge må råvarene være norske, bonden må følge norsk regelverk samt at maten må være produsert og pakket i Norge.

Matskatter er norske produkter med unik kvalitet, i kombinasjon med klar lokal identitet og en god historie. Fordi lokalmat er viktig for deg, er stort utvalg norske matskatter viktig for oss.
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 1691 kj
- Kalorier
- 404 kcal
- Fett
- 34.7 g
- Mettet fett
- 13.2 g
- Karbohydrater
- 0.6 g
- Sukkerarter
- 0.4 g
- Protein
- 23.1 g
- Salt
- 4.5 g
Allergener
Inneholder ikke
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.