Mateo

Stabbursmorr 260g Inderøy Slakteri

Beskrivelse

Klassisk spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Stabbursmorren har en mild kryddersmak og er røkt på bøkeflis. Den er uforandret siden grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Stabbursmorren smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks og ypperlig som tilbehør til rømmegrøt eller risengrynsgrøt. Tempereres før servering.

Ingredienser

Kjøtt av storfe og svin, salt, krydder, startkultur, antioksidant: askorbinsyre e300, natriumaskorbat e301, konserveringsmiddel: natriumnitritt e250. røkt med bøk.

Produsent

Norske spesialiteter

Mengde

260

Merking

Nyt Norge
Nyt Norge

Nyt Norge er en merkeordning som gjør det enklere for kunden å velge norske produkter. For å få produktet stemplet med Nyt Norge må råvarene være norske, bonden må følge norsk regelverk samt at maten må være produsert og pakket i Norge.

Matskatt
Matskatt

Matskatter er norske produkter med unik kvalitet, i kombinasjon med klar lokal identitet og en god historie. Fordi lokalmat er viktig for deg, er stort utvalg norske matskatter viktig for oss.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
1691 kj
Kalorier
404 kcal
Fett
34.7 g
Mettet fett
13.2 g
Karbohydrater
0.6 g
Sukkerarter
0.4 g
Protein
23.1 g
Salt
4.5 g

Allergener

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.