Mateo

Salami Dansk skivet 200g Tulip

Beskrivelse

Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak. For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken. Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark.

Ingredienser

Svinekjøtt (87%), spekk, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (e 301), starterkultur, konserveringsmiddel (e 250), farge (e 120). røkt og tørket.

Produsent

Danish crown norway as

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
2053 kj
Kalorier
498 kcal
Fett
49 g
Mettet fett
19 g
Karbohydrater
0.5 g
Sukkerarter
0 g
Protein
14 g
Salt
4.6 g

Allergener

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.