Salami Dansk skivet 200g Tulip
Beskrivelse
Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak. For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken. Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark.
Ingredienser
Svinekjøtt (87%), spekk, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (e 301), starterkultur, konserveringsmiddel (e 250), farge (e 120). røkt og tørket.
Produsent
Danish crown norway as
Næringsinnhold
Per 100g
- Energi
- 2053 kj
- Kalorier
- 498 kcal
- Fett
- 49 g
- Mettet fett
- 19 g
- Karbohydrater
- 0.5 g
- Sukkerarter
- 0 g
- Protein
- 14 g
- Salt
- 4.6 g
Allergener
Inneholder ikke
Bløtdyr
Cashewnøtter
Egg
Fisk
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Melk
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter
Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.