Mateo

Ristorante Pizza Gl.Fri Prosciutto 345g Dr Oetker

Beskrivelse

Ristorante Glutenfri Prosciutto er uten både gluten og laktose. Hovedkomponentene i pizzabunnen er rismel, potetstivelse, potetflak og erteprotein, som gjør at den glutenfrie pizzabunnen blir sprø og knasende. Pizzaen er toppet med tomatsaus, ost og skinke.

Ingredienser

23% mosede tomater, 14% ost (skjærefast mozzarella, edamer), 14% kokt skinke (svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, stabilisatorer (difosfater, trifosfater, natriumnitritt), antioksidant (natrium askorbat), krydderekstrakt, røykaroma), rismel, vann, potetstivelse, potetflak, rapsolje, erteprotein, sukker, gjær, salt, fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, xantangummi, guarkjernemel), ekstra fin olivenolje, emulgatorer (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer, eddiksyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), eggeplomme, glukosesirup, melkeproteiner, modifisert stivelse, krydder, aroma, oregano, hvitløk, persille, dekstrose, syre (melkesyre, kalsiumlaktat), antioksidant (ekstrakt fra rosmarin).

Produsent

Dr. oetker norge

Mengde

345 g

Merking

Frysevare
Frysevare

Produktet er en frysevare.

e-merket
e-merket

E-merket er en valgfri merkeordning for ferdigpakninger i EU/EØS-land, som sikrer korrekt nettoinnhold. Det gir forbrukerne trygghet og tillit til produktene de kjøper.

Næringsinnhold

Per 100g

Energi
860 kj
Kalorier
205 kcal
Fett
7.6 g
Mettet fett
2.8 g
Karbohydrater
23 g
Sukkerarter
2 g
Protein
10 g
Salt
1.2 g

Allergener

Inneholder

Egg
Melk

Inneholder ikke

Bløtdyr
Cashewnøtter
Fisk
Gluten
Hasselnøtter
Lupiner
Macademiannøtter
Mandler
Nøtter
Paranøtter
Peanøtter
Pekannøtter
Pistasjnøtter
Selleri
Sennep
Sesam
Skalldyr
Soya
Sulfitt
Valnøtter

Allergeninfo er kun veiledende. Les alltid på emballasjen.